Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

zielone ścieżki ufności
dogonił rdzawy październik
jesienią nie wszystko przemija,
zaczyna się nowa droga
i choć mgła niepewności ją spowija,
z tobą na horyzoncie majaczy światło nadziei

69 597 wyświetleń
635 tekstów
15 obserwujących
  • kukaczka

    6 October 2021, 04:00

    ..ujmujące słowa.. 🍁

    od tusiak