Menu
Gildia Pióra na Patronite

Elegant

Zieloną ulicą idzie elegant
w czarnym meloniku,
z laseczką w ręce.
Zieloną ulicą szedł elegant,
szedł i patrzył w dal
za swoim sercem.
Zieloną ulicą idzie chłopiec
wysoki, brązowooki, on,
stęskniony, rozmarzony, płaczący.
Zieloną ulicą idzie chłopiec.
Ulicą Zieloną szła dziewczynka
malutka, wesoła
inna niż on.

18 811 wyświetleń
136 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!