Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Zieleń soczyście przecięta
ścieżką snów
zaczerpniętymi w galerii Boga.
Leniwie obmywam twarz,
pieszczotliwie naciągam
fałdy skóry na policzkach.
Dziś będzie łatwiej-
śniłam o Tobie nad ranem…..

5774 wyświetlenia
52 teksty
4 obserwujących
  • quietevening

    13 June 2013, 19:16

    Niby banalne, ale kiedy się przytrafia - już nie tak bardzo.