Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 31 October 2022

listopadowo

Teksty z obrazami - listopadowo - Anna S.
listopadowo - Anna S.

zieleń czuje się młodo
sięga po świeżość wody
nie może się pogodzić
ze zmianą swojej urody

lecz na nic te zabiegi
lifting, terapia w cieniu
już nowe pędy nie rosną
już droga ku zapomnieniu

i ptak już tutaj nie śpiewa
gniazda tu już nie mości
wszystko ulega zmianie
prawu przemijalności

57 050 wyświetleń
468 tekstów
17 obserwujących