Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zguba

Zgubiłem sie .
W swoich słowach i czynach .
Zgubiłem pamięć i to co ważne .
Zagubiłem dusze .
Zgubiłem myśli
I zapomniałem jak kochać .

2020 wyświetleń
11 tekstów
1 obserwujący
  • 4 March 2012, 19:40

    Zagubiona dusza,
    serca porusza.
    Niesie pocieszenie.
    Zakrywa marzenie.
    Myśli potępione.
    Nie powrócą w naszą stronę.
    Słowa i czyny.
    Miłość, której brak.
    Choć przed Tobą ciągle wiele
    i tak czujesz się nijak.

    Wiersz bardzo ciekawy, uważam, że nawet świetny.
    Zatrzymuje duszę, a teraz człowiek na pewno nie da uciec wszystkim wymienionym cechom.

    Pozdraw!am ~Pan_Pardon

  • essima

    4 March 2012, 19:38

    wiosna idzie, niedługo znajdziesz się ;P