Menu
Gildia Pióra na Patronite

,,,,,

Zgubiłem moją pieszczotę,
czułem ją tak niedawno.
Wciąż mam na nią ochotę,
opuszki palców nie kłamią.

Nie ma radości, choć wiosna
życie budzić zaczyna.
Dal dzieli bezlitosna,
rwie tęsknota dokuczliwa.

Wiem, kiedyś powrócisz do mnie,
czekam zatem cierpliwie.
Mam zdjęcia pełne wspomnień,
patrzę na nie... pieszczotliwie.

48 003 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!