Menu
Gildia Pióra na Patronite

krótki wiersz o kochaniu

zgubiłam się tobie
trudno

przecież musimy iść dalej

146 998 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • 13 September 2014, 20:46

    Witaj Kaś:)
    Dobra mini mini;)
    Ważne, że się nie zagubiłaś...pozdrawiam

  • 13 September 2014, 20:44

    Kochajmy dalej, nikt nie woła. ;)