Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zgubiłam sie
w twojej głowie.
Pomiedzy
Byłam, a jestem.
W tobie.
Zamknąłeś drzwi
przytrzaskując mi myśli.
A teraz boli mnie
w głuchej ciszy.
Ośrodek to zamknięty.
Odwyk od twoich słów.

11 340 wyświetleń
84 teksty
7 obserwujących
  • nicola-57

    27 August 2017, 21:39

    popraw przedostatni wers.