Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Martwa cisza "

Zgubił prawdę człowiek
Żadne Boże nie pomoże
Zabrakło chęci czy odwagi
By w prawdzie stać
Dlaczego można krzywdzić tak
Myśli potoki rwące krzyczące
A na łące motyle fruwające
Maki w pas się kłaniające
W śród nich Oni i ja
Kłamstwem karmić potrafią
Dla innych wiele znaczą
Cóż znaczy moje imię
Zastanowię się chwilę
Prawda Nic (nie)znaczącą
Słońca potrzebująca
Zapytam gdzie Jesteś Panie
Czas na łez ocieranie
Płaczę czy dla Ciebie coś znaczę
Martwa cisza

...
21.05.2022
23:29

281 010 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących