Menu
Gildia Pióra na Patronite

zgłębiam głód wspomnień
nie znając zakończeń
ruchomych obrazów

gubię punkt spojrzenia
nieprzejrzanych oczu

opadają ramiona
topiąc własne chęci

wypłynąć zechcą tylko
na lepsze jutro

54 947 wyświetleń
976 tekstów
58 obserwujących
  • Smurf007

    15 September 2015, 18:26

    sie trzymam ;)
    staram się ;P

  • Voyage

    15 September 2015, 18:13

    Nie waż się, bo papę smerfa na Cię na-puszczę..hehe..;))

  • Smurf007

    15 September 2015, 17:40

    a już chciałem puszczać.. ;))

  • Voyage

    15 September 2015, 17:36

    ;))

    I tak trzymaj..;))

  • Smurf007

    15 September 2015, 17:28

    :)

    mutuje człowiek ;p
    ..poezja w głowie, hehe

  • Voyage

    15 September 2015, 17:20

    Tomek ! Ty

    Poeto..;))

    Podoba się, pozdrawiam ciepło..;))

  • Smurf007

    8 September 2015, 20:47

    wiedziałem że tak zrobisz :))

    przemycony błąd.. przerabiałem conieco ;)

  • nicola-57

    8 September 2015, 20:45

    :) a teraz w porządku. ZA :)

  • nicola-57

    8 September 2015, 20:38

    puenta wymaga drobnego zabiegu, są dwie możliwości :)
    po zabiegu wrócę, bo to db tekst.