Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Zginęła, by znowu powrócić
Włosami spadając w dół
Otworzyć serce duszy
I zgłodniałym oddawać cień suszy
Zabójcy nocy kategorycznie odmawiać
Nie chciała.

3413 wyświetleń
30 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!