Menu
Gildia Pióra na Patronite

synchroniczność

zgasły światła
cisza zdumiewająca
choć za oknem wiatr
szelestem gra
może do tanga

co za radość
przed oczami błysk
każda cząstka ciała krzyczy
to ty
o tobie myślałam
dziś

zatańczymy

K.A.Sz. 21.11.2015r.

70 114 wyświetleń
953 teksty
61 obserwujących
  • Cris

    23 November 2015, 19:41

    Dziękuję Malusia- taniec och, ach...tylko ta ''para ulotna''... ;)
    Miłego wieczoru :))

  • Malusia_035

    23 November 2015, 09:47

    Przepiękny taniec miłości :)))

    Pozdrawiam Serdecznie Cris :))

  • Cris

    22 November 2015, 23:49

    M. , zgadza się...przecież w wierszu jest para... ;)

  • BigEyesGreen

    22 November 2015, 22:26

    Do miłości tak jak do tanga potrzeba dwojga pozdrawiam M.

  • Cris

    22 November 2015, 20:19

    Dziękuję jedna_łza...miło, że aż tak :))

  • jedna_łza

    22 November 2015, 17:05

    Ależ piękny ten wiersz Cris :):)