Menu
Gildia Pióra na Patronite

Uwierzyłam w miłość

Zgasło słońce utonęło
Nadszedł księżyc coś utknęło
Wyszły gwiazdy tak błyszczące
Uwierzyłam , że jest słońce.

Wschodzi słońce już od rana
Widzę księżyc się wyłania
Krążą gwiazdy już na niebie
Uwierzyłam znowu w Ciebie.

Świeci życie tak słonecznie
Księżyc kręci się bajecznie
Widzę Twoje piękne oczy
Znów chce życie mnie zaskoczyć.

Tyle słońca mam na dłoniach
Spijam te strumienie
Smuga tęczy do mnie woła
Zaszły wreszcie cienie.

Świat na nowo się uśmiecha
Życie sypie kolorami
Czuję miłość i oddanie
Zostań zawsze z nami.

Thebestkasiaa 24.07.2016

5651 wyświetleń
85 tekstów
7 obserwujących
  • Thebestkasiaa

    25 July 2016, 16:37

    Dziękuję Naja za zeszyt :)
    Pozdrawiam serdecznie :)

  • Thebestkasiaa

    25 July 2016, 16:36

    Dziękuję Krisso :)
    Pozdrawiam serdecznie :)

  • Krisso

    24 July 2016, 20:36

    No nareszcie uwierzyła ufff :)))))) Piękny wiersz Kasia :)))))
    Miłych snów :)))))

  • Cris

    24 July 2016, 00:16

    Ciepłymi kolorami namalowany wiersz. :)
    Pozdrawiam Kasiu na dobrą noc :))