Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kar

Zewnętrzna Jej skorupa wyraża subtelną delikatność,
promieniuje i zaraża jednocześnie wszystko dookoła,
w Jej słowach głęboka nuta radości i szczerości,
pieści rozkosznie uszy,
a woń kobiecych perfum muska z wyczuciem każdy nerw,
nadto słowa wspólnie ze słodkim zapachem,
niczym balsam dla duszy...
Przyjemny dreszcz przeszywający ciało,
potwierdził bogatą zawartość jej oczu,
gorąca czerń zdecydowania wiła się,
w niejednostajnym, erotycznym rytmie pożądania...

14 317 wyświetleń
146 tekstów
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!