Menu
Gildia Pióra na Patronite

A my?

Zeus na koniu trojańskim.
Hera ze swym pawim pióropuszem.
Prometeusz wytacza kulę.
Ikar na skrzydłach z wosku.
Hades płynący na łodzi.

A my na skrzydłach Pegaza.
Przemierzmy kosmiczne przestworza.
Obdarzeni darem od Afrodyty.

24 006 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!