Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Aniele... "

Zetrzyj z ust tęsknotę
Oczy napełnij nadzieją
Wskaż nowy rytm sercu
Duszy przywróć raj -
Utracony przed laty...

281 618 wyświetleń
2731 tekstów
35 obserwujących