Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

🍁

Zeszło z życia powietrze
Zdmuchnęło świeczki na torcie
Jak reklamówka na wietrze
Szukam miejsca w swym porcie

Szarpią plastikiem krzaki
Co przystankiem się stały
Człowiek taki nijaki
Niby duży, a mały

Toniemy w wodach kałuży
Brud ma swoją kotwicę
Kalosz za pomost nam służy
To nie My-słyszę nawałnicę

276 043 wyświetlenia
2561 tekstów
190 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!