Menu
Gildia Pióra na Patronite

Życie ...

Zerwany krok
marzeń ucichł
wspomnień toń
przepadł ,
pozostały łzy i smutek ...
Budzisz się ze snu
wijąc w szarej
rzeczywistości
świata złych pragnień
Choć otula cię spokój
niewiedzy
ranisz niczym wiatr
szukając ujścia
zrozumienia
tego co było i jest
Szary ptak pogubił pióra
nie ma nic
zostaje sam
w głupocie .
Zaufanie ważny krok
nie jednego zwiódł
gdy chwycił nie tą dłoń
by dalej iść ...
Szkoła smutku serc
tkwi w nas
na długi czas
Otuleni muzyką
wspomnień
pragniemy , ale nie rozumiemy
a wystarczy otworzyć dłoń
przytulić i poczuć smak
tego co jest w nas ...

Dedykowane Dla Przyjaciela

http://www.youtube.com/watch?v=dr0LGQPArSw

52 539 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
  • Sol 8

    26 February 2012, 13:03

    :)) Życie Bogdanie jest jak ogród ile serca włożysz tyle ci odda i tyle da radości dla duszy :)) Pozdrawiam ciepło i dziękuje wiersz jest ponownie tu wrzucony :))

  • Bogdan Z

    26 February 2012, 06:56

    i jak tu mieć uśmiech ba twarzy ... pięknie i życiowo ...:):):)