Menu
Gildia Pióra na Patronite

Życia kropelki

Zerwane czerwone korale
Utkane z kropelek krwi
Zbieram pieczołowicie
Przez niezliczone dni

I jedna kropelka szczęścia
A druga kropelka łzy
Tak zbieram swoje korale
W kropelkach zaklęte sny…

Ta droga taka kręta
Nieznane kolejne dni
Lecz w sercu żywa nadzieja
Ta miłość co krąży w mej krwi

I.A.Sz. 03.08.2020

19 404 wyświetlenia
295 tekstów
23 obserwujących