Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

kwiatostan

Teksty z obrazami - kwiatostan - motylek96
kwiatostan - motylek96

zerwałeś mnie jak róże
dla uroku koloru płatków
a ja chciałam być słonecznikiem
z twarzą zwróconą ku słońcu

teraz więdnę w szklanym naczyniu
bezbarwna bez zapachu
zapomniana
niechciana

bo kto by chciał patrzeć
na słonecznik bez uśmiechu
lub róże bez piękna

135 882 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
  • Bromba

    25 January 2021, 19:35

    Człowiek chce mieć piękno już, teraz, przy sobie. Nie myśli o jutrze.

    od Malachite, laser show, Duse