Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jesteśmy już dziś

Zero jedynkowi do granic,
skryci w swych osobliwościach,
człowieczeństwo mający za nic,
zapominając o prostych radościach.

7412 wyświetleń
51 tekstów
44 obserwujących
  • marka

    27 October 2022, 19:24

    Słowa na nasze czasy.