Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mijanie

Zero ciepła.
Zero czułości.
Zero radości...
Wszystko tak uciekło...
jak puch rozwiało...
całe to szczęście
w otchłań ciemności.
Dużo ciszy.
Dużo strachu.
Dużo boleści.
Wszystko to ściska,
duszą twą całą.
I trwa...
Dopóki nie dosięgnię
Cię znów szczęścia mgła.

39 410 wyświetleń
324 teksty
77 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!