Menu
Gildia Pióra na Patronite

* * *

Zerknę znów w oczy Twe,
Uśmiechnę się i ...
I powiem, po prostu powiem.
Nie przestanę mówić.
Ty wysłuchasz mnie,
Przytulisz, pocałujesz,
Tak namiętnie pieścić będziesz.
... Tak bardzo tego pragnę,
Byś choć raz, ten jeden,
Spojrzał na mnie tak,
Jak gdyby jutro
Miał skończyć się świat...

8400 wyświetleń
58 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!