Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zepsuty

Zepsuty niczym plastikowa zabawka,
Której nie służy żar namiętności,
Wymięty przez życie, gdzie każda dawka
radości jest nadzieją na dar spełnionej miłości,
Rzucony w kąt życia, lekko uszkodzony
Przez dziewczynki, które wierzyły w zabobony,
Że taka zabawka istnieć nie może,
I żaden argument tu nie pomoże…

13 518 wyświetleń
30 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!