Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Zepchnąłeś mnie na samo dno raju
Kiedy natchnąłeś mnie kropelką żaru
I poczułam ogień

I gdy spalałeś wciąż na nowo me ciało
To choć serce z zimna nadal drżało
Poczułam rozkosz

Tańczyłeś tango z moimi myślami
Kiedy na dnie zostawaliśmy sami
Czułam szaleństwo

I gdy na samo dno raju mnie zabrałeś
Tylko o jednym zapomniałeś
Nie jestem Aniołem

I choć zabrałeś mnie na niebios spotkanie
Dno, nawet raju, zawsze dnem pozostanie
Więc poczuj pustkę...

13 150 wyświetleń
102 teksty
65 obserwujących
  • Andrea

    29 June 2010, 16:15

    Bardzo Wam wszystkim dziękuję... :)

    Ewuniu, może jestem za mało pewna siebie...

  • motylek96

    29 June 2010, 11:47

    no wiesz co Andreo może powiesz mi co w tym wierszu kuśtyka,bo jakoś skazy dostrzec nie mogę:)

  • Andrea

    29 June 2010, 09:40

    Fajnie, że nie jest aż tak źle...

  • awatar

    29 June 2010, 09:30

    Trafiony @@@@, cztery siostry - namiętność, ciało , rozum, dusza ? pozdrawiam :)

  • Andrea

    29 June 2010, 09:08

    Proszę o wyrozumiałość... Ostatnio nie umiem pisać wierszy. Ale walczę z tym! A tylko pisząc mogę z tym walczyć i tylko dodając tu mogę sprawdzić, jak mi idzie...