Menu
Gildia Pióra na Patronite

Z Z Z (zemsta za zdradę)

Zemsta jest słodka
jak pyszczek kotka,
jak pyszna dla dziatków
babuni szarlotka.

A zdrada to ścierwo
i kiedy mnie spotka
to mszczę się na zdrajcy
aż gna do wychodka.

71 029 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Michaelowa

    12 November 2018, 16:49

    *dziadków

  • Michaelowa

    12 November 2018, 16:48

    *dziadka