Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zemsta ma smak przegranej

Zemsta ma smak przegranej
nigdy nie boli nieba
ona krzyczy milczeniem
to jej służą żywioły
zemsta budzi demony
w zemście stają zegary
zemsta jest sprawą Bogów
w Bogu rodzi się człowiek

7629 wyświetleń
254 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!