Menu
Gildia Pióra na Patronite

żegnaj ojcze

żegnaj na zawsze,
mój podły oprawco.
Bez ciebie dopiero
ja czuję, żem żywa.

To dzięki tobie
mężczyźni mi zbrzydli,
zostałam lesbijką
i jestem szczęśliwa.

To tobie zawdzięczam
swe szczęście obecne
i tylko dlatego
ja tobie wybaczam.

I w końcu za gwałt
cię gnido udupili
i zdechłeś w więzieniu
i jestem szczęśliwa.

19 866 wyświetleń
285 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!