Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nadchodzi zima.

Żegnaj, moja niedościgniona miłości,
żegnaj, mój niespełniony śnie.
Moje drogie szczęście...
Ciebie też pragnę pożegnać.

Może w koronach drzew, w któryś letni dzień,
pięknym promieniem, znów powitasz mnie.
Na letniej ławce, pośród zieloności,
różnych zawiłości i cichych przeciętności...
Może znów ktoś na tej ławce, dotknie moich dłoni,
chcąc przed złem uchronić.
I zakocham się ponownie,
tym razem już... nie przelotnie.

https://www.youtube.com/watch?v=dRRKw_N6vLg

12 348 wyświetleń
98 tekstów
22 obserwujących
  • Testerka8

    10 May 2016, 18:32

    Uwielbiam :)

    od Sol 8
  • _jekatiierina_

    26 March 2016, 09:23

    :-)

  • fyrfle

    25 March 2016, 09:12

    Też wątpiłem, ale samo się poskładało, wystarczyło tylko przekroczyć nadzieję w czyn:)

  • _jekatiierina_

    25 March 2016, 08:40

    wątpię ;)

  • fyrfle

    25 March 2016, 06:47

    Pewnie , że tak!:)