Menu
Gildia Pióra na Patronite

Do widzenia

Żegnaj lecz nie na zawsze
spotkać nam się kiedyś przyjdzie
chcę Ci podziękować
ta krótka znajomość
czymże ona będzie
wtedy gdy już zapomnimy

Ja obiecuję tak się uśmiechnę
za każdym razem kiedy
przyjdziesz wspomnieniem

Pozdrowię raz jeszcze
Anioła którego ustawiłem
koło Ciebie aby był
aż do chwili
gdy się wszyscy spotkamy
i już nie będziemy pamietać
rozstania

17 453 wyświetlenia
212 tekstów
5 obserwujących
  • MarcoPolo

    25 September 2014, 22:17

    To chociaż wyśli mi swoją kopię. Mi się obok przyda. Dobranoc.

  • 25 September 2014, 21:16

    Anioły są mi zbędne, sama obok siebie się postawię

    dobranoc

  • MarcoPolo

    25 September 2014, 20:54

    Ustawiłbym też takiego Anioła dla Ciebie, ale my przecież się wcale nie znamy ;p

  • 24 September 2014, 15:29

    rozumiem i nie twierdziłam, że da się zapomnieć po prostu

    nie zgaduję, a do nicku zagajam, pozdrawiam

  • MarcoPolo

    23 September 2014, 19:29

    Nie zapomina się od razu i nie zapomina się do końca. Plus chodzi bardziej o zapomnienie, które będzie już po wszystkim; patrz ostatnie wersy. Dobrze zgadujesz - jestem podróżnikiem ;) Pozdrawiam!

  • 23 September 2014, 16:56

    podróżnicy tak mają, że stale się żegnają

    widzę pewną niekonsekwentność, jeśli chodzi o pamięć - bo o zapomnieniu w jednej, a o wspomnieniach w drugiej

    miłego dnia

  • gorzkaczekolada

    23 September 2014, 16:19

    Taki banalny, a jednak ma coś w sobie... Pozdrawiam cieplutko! :)