Menu
Gildia Pióra na Patronite

Choć raz

-Żebyś choć raz , jeden raz , dla mnie ugotował obiad...
-Nie mam składników , bo bym ugotował...
-Składniki są w lodówce...
-Nie mam talentu kulinarnego...
-Za to masz WYMÓWKI.

40 347 wyświetleń
275 tekstów
38 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!