Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bratnia dusza

Teksty z obrazami - Bratnia dusza - kati75
Bratnia dusza - kati75

"Ze wszystkiego ,co przeznaczenie niesie każdemu człowiekowi,najważniejsze jest to,co dotyczy miłości"-Nicholas Sparks

Nadmorskie wydmy
rozwiewał wiatr

jak twoje włosy
tamtego lata na plaży

czuje jeszcze twój zapach
unosi się w myślach czasem

spojrzenie przywarło
do mnie niespodziewanie

i zostało we mnie do dziś
błękitna pieczęć na sercu

wracasz do mnie każdym
przypływem

kładziesz mi bursztyny
i szumiące muszle

pozytywka uczuć
gra wciąż naszą melodię... https://www.youtube.com/watch?v=vpUDf_ITZLg&ab_channel=AlejandroSanzVEVO

65 869 wyświetleń
735 tekstów
45 obserwujących