Menu
Gildia Pióra na Patronite

Takie mamy klimaty takie kochanie

ze wszystkich tarć między nami
smakują najbardziej te do kości
wylizujemy się z siebie
i z każdego miejsca
co do zapachu to wiesz
dojeżdżamy się po same opary

z kamieni między nas wrzucanych
wykrzesaliśmy najbardziej żywe iskry
parzymy się na czysto
i studzimy językami
co do ognia to wiesz
podchodzimy sobie po sam żar

najtrudniej w procesach adaptacyjnych
pokochać klimaty pustkowia
i utrzymać odruch ssania bez drugiego ciała

12 234 wyświetlenia
103 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!