Menu
Gildia Pióra na Patronite

katherine

ze wszystkich nocy
ostatni milion

był najciemniejszy

niemniej jest tuż przed świtem
więc zasłoń okna

146 971 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • 24 March 2015, 23:39

    :)

  • krysta

    15 February 2015, 21:41

    Katarzyno wpisałam to co Ty u mnie, abyś poczuła...a przecież można inaczej.

    Tak serio to ciekawy zapis - wczytałam się w Twój wiersz, chcesz przedłużyć noc...
    Pozdrawiam.

  • krysta

    15 February 2015, 17:09

    ''Takie to w stylu ''Kali jeść, Kali pić''