Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zapominasz...

że wciąż tu jestem
pomiędzy słowami
składam swój dźwięk

z wyrazów zlepiając
myśli wciąż ukryte
pomiędzy historią

że wciąż tu bywam
palcami tworząc dziś
siebie wspominam...

.Rodii.

147 701 wyświetleń
2018 tekstów
322 obserwujących
  • 21 June 2018, 18:10

    Zostawiam tylko uśmiech, by nie płoszyć motyli. :))