Menu
Gildia Pióra na Patronite

~~Święto mężczyzn~~

Że tak bardzo się staracie
Nasze serca tym ujmując
Dziś dla panów ślę życzenia
Niechaj wiedzą że świętują

Chociaż często zbuntowani
Bo tak czasem wam wygodnie
Lecz wciąż bądźcie zawsze męscy
Wszak to wy nosicie spodnie

Uśmiechacie się codziennie
O kondycję dbacie stale
By się spełnić w męskiej roli
Życie przecież jest wspaniałe

Chociaż często was złościmy
Macie dosyć nas czasami
Ale jednak nas kochacie
My was za to też kochamy.

109 501 wyświetleń
648 tekstów
56 obserwujących
  • Naja

    15 March 2014, 18:35

    Kochamy, kochamy...
    Uroczy wiersz Agnieszko :-)

  • onejka

    10 March 2014, 10:51

    Ooo to ja nie w temacie, ale kiedy Święto jest się przyłączam bez szemrania do Twoich wersów Agnieszko :)

    Pozdrawiam słonecznie :)