Menu
Gildia Pióra na Patronite

"ZE SZCZEREGO SERCA"

"ZE SZCZEREGO SERCA"
Autor: Edi Zabrzeski
Ze szczerego serca w ten wyjątkowy czas,
Gdy już gwiazdka zaświeci dla wszystkich nas,
Życzmy sobie miłości, bez trosk i złości,
Marzeń spełnienia i pomyślności.

Cały świat dziś się chlebem dzieli,
A z tej radości ,dla wszystkich nas
W niebie piękne kolędy grają Anieli,
Bóg szczęściem obdarował ten czas.

Niech te święta ,tak wspaniałe
zaprowadzą nas w świat bajek.
Niech nam z nieba śnieżek leci,
No i mocno przytulajmy wszystkie dzieci.

336 wyświetleń
5 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!