Menu
Gildia Pióra na Patronite

ze smutkiem spoglądam w przeszłość
choć wiem, że nie wróci
tęsknię

po raz ostatni
ściskam w pięści nadzieję

powoli otrzepuję
zakurzone melancholią
skrzydła

dziś przytula mnie tylko
zimne powietrze

może wrócisz kiedyś
przecież wiesz,
że zawsze czekam na ciebie

13 823 wyświetlenia
144 teksty
14 obserwujących
  • nicola-57

    10 September 2015, 18:08

    bdb

  • giulietka

    10 September 2015, 11:36

    bardzo lubię takie wiersze
    pisane tęsknotą...

  • Cris

    10 September 2015, 00:14

    Tęskny wiersz i z szansą, na jeszcze...pięknie.
    Pozdrawiam na dobranoc. :)

  • PainWithoutLove

    10 September 2015, 00:04

    bodyguard - myślę, że tak, ale pewności nie mam, bo często się mylę :)

  • PainWithoutLove

    9 September 2015, 21:55

    Dziękuję Adnachiel :) to niezwykle miłe czytać te słowa :) pozdrawiam Cię :)

  • Adnachiel

    9 September 2015, 21:51

    Kolejne Twoje cudo :)