Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mewy

Że się nie zdarzają
Chore mewy
Które by człowieka
Dziab
Znienacka w plecy

56 731 wyświetleń
779 tekstów
81 obserwujących
  • kuloodporna

    9 May 2021, 22:15

    ....hahhahah sorki ale to mnie strasznie rozbawiło.....w sumie lepsze mewie dziab w plecy niż mewi placek z góry.......hahhahha......😊🌼🌼🌼

  • 9 May 2021, 20:54

    Mnie to dziaba
    jedna Maba :P:D

    Pozdrawiam. :))

    • 9 May 2021, 23:10

      Ależ nie, to miłe dziabanie. :))

  • Odys syn Laertesa

    8 May 2021, 10:16

    "Relacje" w świecie zwierząt są daleko bardziej "bezwzględne" od tych które ludziom się przydarzają... Tymczasem istnieją wśród nas ludzie którzy marzą nie tylko o bezkarności w dziobaniu po plecach, ale wręcz o zalegalizowaniu prawa do wyrzucania z gniazda "niedorozwiniętych" piskląt... Cóż więcej można powiedzieć o "nieszczęściu" zestawiania "moralności" zwierząt z ludzkim "zezwierzęceniem". Ano tyle że mieszanie tych dwóch światów, prowadzi prostą drogą do eliminacji ze świadomości ludzkiej istnienia w nas czegoś czego nawet najbardziej zielony miłośnik przyrody nigdy się nie doczeka o lwa, choćby go od małego "wychowywał w miłości", a co może mu zapewnić jedynie zoologiczna krata, albo umiejętność posługiwania się bronią jeśli zachce mu się podziwiać to piękne zwierzę w jego naturalnym środowisku.
    Pozdrawiam ✋