Menu
Gildia Pióra na Patronite

już mnie to nie obchodzi

że miłość to organiczna chemia
nie obchodzi mnie wcale teraz
dlaczego przy muzyce mam dreszcze
tego też mi nie mów jeszcze

i nie opowiadaj w nocy o tym
że gdy wodór zmienia się w hel
oglądam blask z niebieskich sfer

a receptory w mojej skórze
pozwalają wykryć wilgoć
po pięknej burzy
która powstaje, gdy dwa fronty...

już mnie to nie obchodzi
bo rzeczy prostszych pragnę
znajomą melodię usłyszeć
podziwiać nocne niebo
mokre źdźbła trawy poczuć
pod bosymi stopami
znów pokochać cały świat
i znów czuć się kochany

1260 wyświetleń
23 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!