Menu
Gildia Pióra na Patronite

What are you trying to tell me now...?

... że jesteś

moim przebiśniegiem
oddechem

moim rozstaniem
i powrotem

gdybyś tylko powiedział
chodź

zrzuciłabym moją pożółkła zieleń
nadziei jutra

a Ty...

Ty otuliłbyś mnie
bielą
swego serca

G.

Warszawa

https://www.youtube.com/watch?v=QQ7XJG0Z2ho

2023 wyświetlenia
26 tekstów
3 obserwujących
  • 30 December 2016, 18:15

    Bez względu na to, kim tajemniczy ON jest
    zrzucaj :P
    Ładne.
    Pozdrawiam. :))

  • onejka

    30 December 2016, 09:22

    Ciekawe...

  • Polna

    29 December 2016, 23:48

    Bardzo ładne wyznanie

  • Cris

    29 December 2016, 23:31

    Zadumałam się...ślicznie :)