Menu
Gildia Pióra na Patronite

żółć czy błękit

Zdzierasz
sandały nadaremnie.

Wiesz wszystko
o rachunku zdrad
rozważasz cząstki
a zawodzisz.

Na krzyżu
serce Baranka
przebite włócznią.
Krew i woda.
Łaska.

A tobie
w przededniu spojrzeń
potokiem z ust
trwożliwością spłoszone
co z serca płynie?

------------------
widziałem na spacerze

84 155 wyświetleń
2127 tekstów
24 obserwujących
  • Sexoh't

    19 December 2016, 03:05

    jak nie zedrzesz sandalow to nie poznasz zycia