Menu
Gildia Pióra na Patronite

+Rycerz Nieludzkości+

Zdrajca na piedestale kłamstw ...
Aplauz dla pocałunku Judasza!
Szczyt szczytów chamstwa chamstw ...
przeklęta rasa jest wasza!

Robaki w szponach chciwości ...
dusze kupione za grosze!
obraz upadku ludzkości? ...
Ludzi nie mieszać tu proszę!

Ścierwa zawzięte w swym źle ...
nie wiedzieć czemu a jednak
nie zmieni na lepsze już się,
nie dojdzie nigdy do sedna ...

Bo sednem jedna jest rzecz ...
zepsucie do szpiku kości ...
na ludzkość podnosi swój miecz
w zła imię rycerz nieludzkości.

71 035 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!