Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Oczu blask "

Zdradzone oczy piękne we mnie wpatrzone
Dwie postacie stojace, tak do siebie lgnące
rozdzielone przez przepaść bezdenną, jaką jest zdrada.
Ona w goryczy, łzach stoi i widzi,
jak miłość jej odchodzi w sposob niemały.
Przez osoby, które z nią igrały
znów z niej los niefortunny szydzi

1190 wyświetleń
15 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!