Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie igraj z uczuciem

Zdradzasz go gestem,
mimiką twarzy.
Mówisz dziś: - Jestem.
- Błądząc po plaży.

Szukasz nowego,
stare trzymając.
Wciąż chcesz lepszego,
stare zdradzając.

Jesteś okrutna!
Świat się odegra.
Będziesz i Ty smutna,
bo tak się nie gra.

146 995 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • lebo

    2 January 2011, 00:59

    Pfff ;)

  • 2 January 2011, 00:58

    A nic nic. :P

  • lebo

    2 January 2011, 00:55

    Co napisałaś, gdzie? ojtam od razu karci, poprostu troszczy się o Ciebie.

  • 2 January 2011, 00:50

    Ojjj tam. Jak napisałam przypomniało mi się, że miałam się ograniczyć. A ta mnie jeszcze karci, żebym szła spać. :P

  • lebo

    2 January 2011, 00:48

    Heh faktycznie dobry zamiennik;) wal** i jeb** mają dużo wspólnego:D

  • 2 January 2011, 00:46

    Miało być nawal*** :D

  • lebo

    2 January 2011, 00:43

    Kasiu, nie przeklinaj, a spać to iść nie musisz... ;)

  • 2 January 2011, 00:33

    Kobieto, dopiero weszłam.

  • never

    2 January 2011, 00:32

    Kasik, idź spać.

  • 2 January 2011, 00:30

    Taaaa... a świstak siedzi i zawija je w te sreberka.

    Pięciominutówki:
    Tak to w życiu bywa,
    że się język giba,
    plącze lub kołysze,
    a ja go nie słyszę
    w bełkocie pijanym
    będąc najeb***