Menu
Gildia Pióra na Patronite

Krzaków erotyk

Zdjęcie

Gałęzie bzu
obumierają twoim spojrzeniem
dzikim
w kusej halce
bez majtek

Wiersz

Krzak bzu traci ręce
wiatrem rozdmuchane włosy
twoje pod brunatnym niebem
przyklejone do policzków od łez mokrych

Robię to dla ciebie
więc nie płacz, że morduję
ciesz się chwilą symfonii
pachnącej wiatrem
wiem...bólu nie tolerujesz

Bez umierający w słoiku
pożegnasz chóralnym płaczem
popatrzysz na spontaniczne dłonie moje
twarz rozliczysz z łez
osuszoną wiatrem
niebo zaciąga się niżem
a czas...bezmyślnie leży na torze i biodro głaszcze.

127 805 wyświetleń
1426 tekstów
95 obserwujących
  • Nika789

    22 May 2011, 22:53

    za surowość. styl obłędny. i coś co zatrzymuje czytelnika na dłużej. +++++

  • giulietka

    22 May 2011, 22:35

    ...i kolejne pachnidło!
    Zmysłowe...

  • motylek96

    22 May 2011, 22:28

    ...piękny,choć chyba nie koniecznie jest to właściwe słowo na określenie twojego wiersza,lecz nic innego w tym momencie do głowy mi nie przychodzi...

    Pozdrawiam Piotrze:)

  • marka

    22 May 2011, 22:14

    Cieszę się, ze przypadł Wam do gustu.
    Miłego wieczorka..

  • 22 May 2011, 22:11

    ... kolejny raz.. słowem - głaszczesz ...

    ... pozdrawiam :))

  • finezja

    22 May 2011, 22:09

    Zmysłowy... do bólu i emocjonalny. Pięknie malujesz słowami. Pozdrawiam:)