Menu
Gildia Pióra na Patronite

zdejmij zemnie
te skrzywione
jak ja
sufity

brudne białe
przesycone
jak moje
dymem

rozchylam okna
on płynie
z moich ust
do twoich
zamkniętych

łamię się
to krzyczy i rwie
zbyt głośno

zszarpałam
te ciała
od wewnątrz
bo zbyt blisko

zbyt mocno
przylega skóra

lubię to
że mam sentyment

wtedy mogę
zostawić
i nie żałować

mieć w sobie
jak dym
w płucach

napełnić
i zostawić
poza ciałem

wypełnić siebie
potem resztę

(ciało, komórka, oddech, wydech, reszta)

97 wyświetleń
4 teksty
0 obserwujących
  • 4 May 2014, 07:40

    mam ochotę to zaśpiewać ... przejmujący tekst do tego idealnie wybrzmiewa