Menu
Gildia Pióra na Patronite

Złudzenie

Zdawało mi się tylko
Czy było to faktem?

Rozmowa do której wracam
dziś z Tobą choć bez Ciebie

Coś tu nie zagrało jak powinno
Może od początku

Może od pierwszego zobaczenia siebie

Niestety już nie mnie to osądzać
w całym moim szczęściu i nieszczęściu

Przypadek jak każdy przypadek
Miłość nasza jak podobne inne...nie nasze

Obudziłam się obok pustego miejsca
Przez sen pierścionek spadł mi z palca

Nie szukałam go tak jak nie szuka się szczęścia
Zgubionego gdzieś przypadkiem
w przypadkowych miejscach..

3549 wyświetleń
40 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!