Menu
Gildia Pióra na Patronite

Inaczej

Zdarza mi się zastygnąć
A cisza nie brzmi jak zwykle
Bo dudni serce
W najświatlejszy dzień
Mrok dla mnie tylko
Uciekam od ciebie
Kimże jestem?
Nie potrafię spalać się
W twoim świetle
Choć jedynie tego
Pragnę…

19 346 wyświetleń
294 teksty
23 obserwujących
  • kati75

    26 January 2018, 09:58

    super !podoba mi się

  • 18 October 2017, 21:24

    Super!
    Na wystawę.
    Miłego wieczoru. :))

  • M.M.

    18 October 2017, 19:51

    Tak, to prawda, koleżanko niżej. Pięknie napisane, aż pięknie się czyta!

  • Adnachiel

    18 October 2017, 12:09

    Już słów mi brakuje, aby Cię wychwalić, za Twoją piękną poezję.
    Zatem, napiszę: Dziękuję.