Menu
Gildia Pióra na Patronite

szarość motyla w egoistycznym marzeń spełnianiu

zdania nocą układane
rankiem tracą sens

i tylko pytam naiwnie
Aniele gdzie moja odwaga

nie chronie cię
przed spadającymi gwiazdami
kaleczącymi ciało

mimo wszystko
rozkładasz skrzydła wokół mnie

przepraszam

kiedyś dla ciebie
stęchłe dni zamienie
na bicie serca

popłynie w żyłach krew

135 808 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    1 September 2016, 02:57

    Dziękuję za odwiedziny. Pozdrawiam serdecznie:)

  • Kruczek78

    4 August 2016, 21:42

    Jedno słowo. Piękny.

  • motylek96

    28 July 2016, 10:51

    Dziękuje.

  • Cris

    27 July 2016, 10:07

    bardzo ładny wiersz Ewo.
    :)

  • motylek96

    27 July 2016, 09:59

    yestem, na ciebie zawsze można liczyć. Jak coś napiszesz to odrazu dzień barw nabiera:)
    Słonecznego:))

  • 27 July 2016, 00:23

    Nocne motyle tylko wydają się szaro-bure, ponure.
    Wystarczy, że rozłożą skrzydła, a serce zaczyna bić kolorowo. :)
    Bardzo ładny.
    Pozdrawiam. :))